W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
[ Dodano: Pon 08 Gru, 14 23:43 ]
Pytanie z innej beczki. Orientuje się ktoś w przepisach celnych? Chodzi konkretnie o fajki robione samemu więc siłą rzeczy naklejki akcyzowej nie ma...
mirek_p11, :diabelski_usmiech '
ja tam wolę jak moje jajka nie świecą same w ciemności :wink:
Jakoś mnie takie klimaty nie ciągną ale na każdy inny wypad w tak doborowym towarzystwie się zapisuję
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG "Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Wally i słusznie.
O jajka trzeba dbać
Na wiosnę będzie Was tu kilka autobusów pełnych jak do naszego ryzdzykowa emerytów spod sztandaru błogosławionego radyjka :szeroki_usmiech
A we wrześniu dobrze jak sens będzie niedużego busa brać :wink: . Kibicuje wyprawie i ciekaw jestem bogatej relacji.
ja tam wolę jak moje jajka nie świecą same w ciemności :wink:
Od razu byś chciał, żeby zaczęły świecić myślisz, że laski na to nie będą leciały? Alonzo_, ja to myślałem, że będziesz jednym z pierwszych na liście :-)
Pytanie z innej beczki. Orientuje się ktoś w przepisach celnych? Chodzi konkretnie o fajki robione samemu więc siłą rzeczy naklejki akcyzowej nie ma...
Chłopie tam paczka Malborasów kosztuje 4 zł, będzie chciało Ci się skręcać? :szeroki_usmiech
Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
No :!:
Niezła ekipa się szykuje, zatem pomimo chęci wyjazdu, mocno będę dopingował i z przyjemnością zobaczę wasze relacje "live" :diabelski_usmiech
Sam jednak będę dbał o swoje "Siwerty" więc zostanę w domu :P
Chłopie tam paczka Malborasów kosztuje 4 zł, będzie chciało Ci się skręcać? :szeroki_usmiech
Skręca mi maszynka, ja tylko wsypuję tytoń i zadaję ilość :diabelski_usmiech będę miał skręcone w domu wiem, że z za granicy można do PL max 2 paczki wnieść, ale jak w drugą stronę i bez znaku podatku :idea: :roll:
Player.pl | Sprawdź najbardziej angażujący serwis VOD w Polsce. Programy i seriale TVN nawet tydzień przed premierą w TV, filmy na życzenie prosto z kina, wyselekcjonowane bajki dla dzieci. Kanały na żywo m.in: TVN24, MINIMINI+, ALEKINO+, NSPORT+, ELEVEN.
To weź tylko na podróż, a potem sobie kupisz Malborasy ;p
Sprawa mocno mnie interesująca i zawsze chciałem to zobaczyć na żywo, tylko że żonka nie pozwoli bo ma te same obawy co Wally Jednak gorąco kibicuję Waszej wyprawie i czekam na wrażenia i zdjęcia
Ostatnio nawet natrafiłem na ofertę zorganizowaną żeby spędzić sylwestra w Hotelu w Czarnobyl :diabelski_usmiech
Organizujemy wyjazdy w miejsca mniej dostępne, jak Japonia, Iran czy Pakistan. Każda wyprawa z nami może się stać Twoją przygodą życia! Zapoznaj się z ofertą wycieczek
Player.pl | Sprawdź najbardziej angażujący serwis VOD w Polsce. Programy i seriale TVN nawet tydzień przed premierą w TV, filmy na życzenie prosto z kina, wyselekcjonowane bajki dla dzieci. Kanały na żywo m.in: TVN24, MINIMINI+, ALEKINO+, NSPORT+, ELEVEN.
Komentarz